Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 69,50 € 47,50

Smaakmakend 5-gangen diner + 4 amuses

Deal
Smaakmakend 5-gangen diner + 4 amuses
€ 69,50 € 47,50

Bij restaurant De Witte Zwaan in het pittoreske De Bilt vind je de ideale ambiance om te genieten van gastronomische gerechten. De chef werkt met lichte en elegante sauzen en verrast je met bijzondere smaken, combinaties en producten van het seizoen.

Wil jij heel voordelig restaurant De Wilde Zwaan proeven? Reserveer nu snel dit smaakmakende 5-gangen diner + 4 amuses voor maar € 47,50.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over De Witte Zwaan

9.2
(44 reviews)
Eten
9.6
Service
9.2
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"uitstekende keuken en toch niet tevreden na afloop"
5.0 Keuken 9 | Service 3 | Sfeer 3

We hebben hier het restaurantweekmenu met 3 gangen gereserveerd en namen daarbij horende wijnarrangement.De keukenbrigade van dit restaurant maakt exquise amuses en gerechten met zeer verfijnde smaakcombinaties. Alles werd op een unieke manier opgemaakt geserveerd. Top! Waarom dan toch niet tevreden: De service was correct vriendelijk en goed geïnformeerd maar bleef zeer onpersoonlijk. Er was geen ontspannen sfeer. Er zat teveel tijd tussen de gangen. De porties waren echt te summier.
Er werd,bij aanvang, niet uitgelegd hoe het gereserveerde menu opgebouwd zou zijn, bijvoorbeeld dat we met 4 amuses zouden starten en dit bijna een uur zou vergen. Daardoor kozen we de verkeerde wijn bij de startvraag wat we wilden drinken.We werden tot drie keer overvallen met de vraag of we naast het gereserveerde extra wilden bestellen: eerst of we met oesters wilden starten, daarna of we we een extra gang met vis zouden willen en ten slotte, voorafgaand aan het dessert, of we een kaasplankje wilden; dit steeds zonder uitleg over de kosten en wat bedenktijd door na de vraag informatie op papier met prijzen aan te reiken. Zelfs met de geaccepteerde extra gang en het kaasplankje was onze eetlust na afloop niet voldaan. De drie die het kaasplankje namen vonden alle kazen heerlijk op één na: één van de kazen proefde te sterk en ammoniakachtig van smaak...die was mogelijk dus te oud. Degene die serveerde (overigens degene die het meest ontspannen in de omgang was) begon daarop een discussie over smaken i.p.v. gewoon een ander stukje aan te bieden. Prijzen worden nergens aangegeven; het water is behoorlijk aan de prijs. Al met al: we komen hier niet meer terug ook al zijn de koks goed.

AL op 08 november 2018

"Heerlijke avond"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijke avond gehad. Leuke kundige bediening met genoeg aandacht.
Zalig veel amuses van hoge kwaliteit.
tot het einde toe goed!

Nils op 11 oktober 2018

"amazing food"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

the food was amazing. the service is good. the only thing is that they asked €7.50 per head extra for cheese which tasted well but being so tiny.

T. Khin op 10 oktober 2018

"De smaak beleven "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gezellige ambiance. We werden gastvrij onthaald en de gastvrouwen en gastheren waren kundig genoeg om ons te adviseren in de extra gerechten.
We genoten van de culinaire keuken van Timo.
Zelf kwam hij ook nog even een amuse brengen en vragen of dit naar onze wens was.
We zijn vorstelijk beloont met alles

B. M. van Zwetselaar op 06 oktober 2018

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een top restaurant! Het eten was allemaal uitstekend. Mooi gepresenteerd. En de bediening is ook super. Echt aandacht voor de klant. Voordat we met ons verrassingsmenu begonnen kregen we allemaal heerlijke amuses. En ook nog een keer bij het dessert en koffie. Kortom zeker een aanrader voor een echt avondje genieten.

Ingrid op 05 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan is gelegen midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt. Chef Timo Agterberg en gastvrouw Danique Haaksman heten je van harte welkom om een complete avond te komen genieten van gerechten uit de Frans moderne keuken.

In het menu worden producten uit het seizoen gebruikt van ambachtelijk werkende (lokale) producenten. Daarbij begeleiden wijnen uit verschillende landen de gerechten, ook hier wordt klassiek met modern gecombineerd. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, gasten mogen zich thuis voelen en daar hoort een praatje met de kok aan tafel zeker bij!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden