Knife fork icon red

Red Chilli

€ 59,50

Prikkel je zintuigen met dit 6-gangendiner met amuses

Deal
Prikkel je zintuigen met dit 6-gangendiner met amuses
€ 59,50

Restaurant Red Chilli is gelegen in het pittoreske Nieuwe Niedorp Noord-Holland. Met hun restaurant hebben cuisinier Tso Min Cheng en maitre Arno de Maa een fantastisch concept volgens authentiek receptuur opgezet. Wel met moderne twist uiteraard! 

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Red Chilli

9.1
(629 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"HEERLIJK! Met hoofdletters!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat was het weer heerlijk! Zoals altijd. Dit blijft ons favoriete restaurant. De smaken zijn onvergelijkbaar en de gerechten zijn ook nog eens prachtig opgemaakt. De warme ontvangst en uiterst vriendelijke en bekwame bediening maakt het helemaal af. Snel voor het Kerstdiner gereserveerd!

Anita Velthoven op 26 november 2018

"traag!"
3.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 3

Met zeven personen om 18.00 afgesproken. Lekker vroeg ivm de kinderen. Vooraf bij de reservering het drie gangen menu gekozen en ons laten verleiden met het extra gerechtje en champagne vooraf. Een mooi begin!
Toch bleek al snel dat het niveau van de bediening te laag was. Voor alles was goed zoeken naar oogcontact en was het helaas ook nodig om je hand op te steken. Het tempo van de gerechten was tergend traag. Toen we vervolgens drie uur later nog geen hoofdgerecht hadden en ten einde raad maar een sate voor de jongste hadden besteld, was de maat vol.
Om half tien zijn we vertrokken met een nare bijsmaak en een enorme frituur lucht die in onze kleren zat.

Het enige dat goed is, is de sommelier. Prima wijnen die echt verrassen. Al met al toch 70 euro pp uitgegeven dat is veel te veel voor dit niveau van eten en gastvrijheid.

Edwin op 19 november 2018

8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Helaas moeten concluderen dat het vorige restaurantweekmenu smakelijker en verfijnder was. Het eten was erg lekker en de dame van de bediening was uiterst vriendelijk. De champagne was met €14 per glas stevig geprijsd.
De sfeer in het restaurant voelt toch wat verouderd. Het wordt tijd voor een sfeeraanpassing. Hopelijk gaan ze het restaurant een keer een update en/of vernieuwing geven. Dat zal het restaurant ten goede komen. Ook vond ik de bami bij het hoofdgerecht geen toevoegde waarde hebben.

v.d Berg op 13 november 2018

"Culinaire top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Champagne bij aankomst en daarna een 4-gangen verrassingsmenu, per gang een wijn erbij. Arno weet er veel van en brengt zijn enthousiasme goed over. Heerlijk gegeten en de wijn was er perfect bij!

Denise op 08 oktober 2018

"lekker Red chilli"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is altijd een feestje als je daar ga eten!

Dick Smit op 08 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwe Niedorp e.o.

Oude Provincialeweg 2 1733 NG Nieuwe Niedorp

Over Red Chilli

In het landelijke en pittoresk gelegen Nieuwe-Niedorp vindt je restaurant Red Chilli. Het restaurant is sfeervol ingericht als een Zuid-Chinese boerderij. Onder supervisie van sterrenchef Han Ji, kookt de Chinese Meesterkok Tso Min Cheng op het hoogste niveau. De maître Arno de Maa met zijn brigade. 


In de keuken wordt gewerkt met verse producten uit de directe omgeving. In de verfijnde gerechten proef je de rijke en krachtige smaken uit de Chinese en Vietnamese keuken. Daarnaast beschikt restaurant Red Chilli over een fantastische wijnkaart en daarnaast wordt bijzondere thee en de beste sake geschonken.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwe Niedorp e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden