Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 1146 mensen zeggen over De Moerbei*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van a tot z top. Veel zaken kunnen aan de Moerbei een voorbeeld nemen hoe je het bedrijf moet presenteren in de restaurantweek. Ik had bij de reservering aangegeven dat ik geen schaal en schelpdieren mag eten, alles werd aangepast voor mij en door de keuze's in het menu was het makelijk om een menu te kiezen.
Bedankt voor de super avond.
Door de restaurantweek hier terecht gekomen en wat hebben we genoten! Vooral bij de amuse, de tonijntartaar en de zeebaarsfilet liepen de rillingen over onze rug, zo lekker. De zalmforelfilet was enigszins flauw van smaak maar de saus maakte dit weer helemaal goed. Ook het dessert was heerlijk en bij de friandises (...
Lees hele reviewDoor de restaurantweek hier terecht gekomen en wat hebben we genoten! Vooral bij de amuse, de tonijntartaar en de zeebaarsfilet liepen de rillingen over onze rug, zo lekker. De zalmforelfilet was enigszins flauw van smaak maar de saus maakte dit weer helemaal goed. Ook het dessert was heerlijk en bij de friandises (diverse chocolaatjes) was het weer kippenvel. Echt een beleving om hier te eten en we komen dan ook graag nog een keertje terug.
Een geweldige ervaring tijdens de restaurantweek: een verrukkelijk menu met de keuze vlees of vis, fijne wijnen, in een perfecte ambiance met zeer attente bediening. Altijd een waar genoegen om hier te dineren.
Hier gegeten tijdens de restaurantweek. Het huisaperitief was behoorlijk aan de prijs. De gerechten waren in orde maar niet verfijnd zoals je van een restaurant als dit mag verwachten. Het kalfsvlees was in orde, de coquille doorbakken wat het oneetbaar maakt. De tartaar van coquille was goed. De rundertartaar was g...
Lees hele reviewHier gegeten tijdens de restaurantweek. Het huisaperitief was behoorlijk aan de prijs. De gerechten waren in orde maar niet verfijnd zoals je van een restaurant als dit mag verwachten. Het kalfsvlees was in orde, de coquille doorbakken wat het oneetbaar maakt. De tartaar van coquille was goed. De rundertartaar was goed maar de ham overheerste en de wijnkeuze was over de hele line niet bijzonder. De friandises bij de koffie voegden weinig toe, de madeleine was niet luchtig, de smaken vrij plat, te zoet. Kortom, het was niet slecht maar de verwachtingen duidelijk niet waargemaakt. Op het aangeven van bijvoorbeeld de doorbakken coquille werd niet gereageerd door het personeel, dat is onprofessioneel. Ook op verkeerde wijnkeuze werd defensief gereageerd "wij waren zeer te spreken over de combinatie", jammer, jammer. Als laatste dat het niet lag aan de ambiance, prachtige inrichting.
Bij restaurant de Moerbei gegeten tijdens restaurantweek! Wat een feest!!! Ten eerste: op eigen terrein parkeergelegenheid, de deur bij binnenkomst word open gehouden, we worden met een glimlach ontvangen en we krijgen een leuke tafel bij het raam. We starten met het huis-apperitief en we krijgen lekkere hapjes hier...
Lees hele reviewBij restaurant de Moerbei gegeten tijdens restaurantweek! Wat een feest!!! Ten eerste: op eigen terrein parkeergelegenheid, de deur bij binnenkomst word open gehouden, we worden met een glimlach ontvangen en we krijgen een leuke tafel bij het raam. We starten met het huis-apperitief en we krijgen lekkere hapjes hierbij! In het menu konden we kiezen tussen gerechten met vis en vlees, en ook nog een extra gang. Dit hebben wij dan ook gedaan! Een wijnarrangement erbij, voor mij bob (geen enkel probleem). Wat een heerlijke wijnen bij de gerechten, alles klopte!!! Er werd een goede uitleg gegeven over de gerechten en de wijnen. Spontaan, vrolijke bediening en professioneel!!! En tot slot bij de koffie kregen we heerlijke friandises! Wij gaan hier zeker terug komen en opnieuw genieten, want dat kan bij de Moerbei!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Warmond e.o.
Over De Moerbei*
Keuken: Frans
In een oude boerenhoeve in het centrum van het plaatsje Warmond, vind je restaurant De Moerbei*. Het interieur van de boerenhoeve is modern en warm, maar met aandacht voor klassieke details. Tijdens jouw bezoek kun je plaatsnemen in één van de drie ruimtes, met ieder een eigen sfeer. De centrale ruimte heeft uitzicht op de keukenbrigade en de prachtige wijnkelder.
De opkamer is een kleine gezellige ruimte met maximaal 18 zitplaatsen. De zijkamer is rustig en licht en er kan met 24 personen gedineerd worden. Daarnaast is er nog een heerlijk terras waar van het zonnetje kan worden genoten.
De chef kok van restaurant de Moerbei houdt het graag simpel. Gerechten moeten herkenbaar zijn. Pure smaken, gemaakt van top ingrediënten.