Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het was een fantastische lunch op een hele mooie plek en fijne bediening. De wijnen waren goed afgestemd op het eten. Kortom een geweldige middag.
Absoluut een heerlijk menu. Allen jammer van de porties. Wij zijn geen grote eters, maar gingen echt met trek weer de deur uit. Als dit de portionering van het normale menu is, komen wij zeker niet terug. Service, keuken, bediening, locatie, alles perfect. Jammer nogmaals van de hoeveelheden.
Heerlijk buiten een glaasje champagne gedronken. Daarna aan een leuke tafel uitstekend gegeten. Ondanks dat het restaurant vol zat alle aandacht gekregen die we wensten. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldige lunch, moderne locatie en aardige bediening. M'n moeder en ik hebben echt genoten!
verrassende combinaties, dit was niet de eerste keer dat ik hier at. ook deze keer bleek alles te kloppen, constant goed dus !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.