Wat 1007 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en prima bediening.
Het eten was heel goed. De bediening heel vriendelijk en de sfeer super. Voor herhaling vatbaar!!
We hebben heerlijk gegeten. Vooraf hadden we aangegeven dat 1 persoon geen visliefhebber is. We vonden het bijzonder attent dat er twee menu's geserveerd werden, een vis en een vleesmenu. Dit wil nog wel eens anders zijn door er gewoon twee vleesmenu's van te maken. We komen zeker nog eens terug!
verdient een ster
Erg lekker gegeten met een 2 tal smakelijke amuses
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!