Wat 1005 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassende amuse. Prima ambiance. Culinair weer voortreffelijk
Het was weer voortreffelijk. Alles klopte. Ook het vegetarische eten was erg lekker en de bediening hoffelijk en met veel aandacht.Het extraatje voor onze mede dineerders, die geen koffie met friandises namen was erg attent.
Volledige maaltijd voor een schappelijke prijs met voldoende persoonlijke mogelijkheden en een uistekende bediening.
Zeer aangename avond. Het "voorafje en de tussendoortjes" maakten het geheel compleet en zeer aangenaam. We hebben er van genoten. Een zeer aanbevelenswaardig restaurant.
gisteren in het kader van de restaurantweek genoten van een voortreffelijke lunch!
dit restaurant verdient een STER!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!