Wat 1005 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een verwennerij! Heerlijk, zowel de amuses, het brood als de gerechten en de wijn. Wij hebben in ieder geval genoten en het is met recht een aanrader als je wilt genieten van heerlijk eten, fijne smaken en een gezellige omgeving met vriendelijk personeel.
Wat een kadootje om op een gewone "dinsdagavond" zo lekker te eten en zo verwend te worden.Wij hebben een heerlijke avond gehad! J&J
Prima ontvangst, uitstekende bediening met goede uitleg, zeer lekker gegeten in een mooi restaurant, welke sfeervol is ingericht.
Heerlijk gegeten met prettige, niet te opdringerige, aandacht voor de klant in een sfeervolle ambiance.
We hebben lekker gegeten, maar in vergelijking met de vorige keer vonden we het duidelijk minder. Opmaak niet bijzonder. Smaak (natuurlijk echt persoonlijk) wisselend. Bediening heel attent. Amuses lekker tussendoor.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!