Wat 1006 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben weer heerlijk gegeten bij het Raedthuys. Het personeel was top en ze wisten ons te verrassen met allerlei heerlijke hapjes. Een aanrader!!
De ontvangst was informeel en hartelijk. De menu(inclusief amuse en tussengerecht) was van uitstekende kwaliteit. 1 opmerking: het tafeltje aan de kleine kant, waardoor alles op elkaar staat.
Altijd weer genieten van de culinaire verrassingen van de chef-kok.
Perfect food, perfect timing, nice atmosphere
Weer een geweldige avond gehad met top kleine gerechtjes, een perfect wijnarrangement en attente bediening. Een aanrader voor iedere gourmet!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!