Wat 1006 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ook dit jaar was het een waar genot om hier te mogen eten, echt heerlijke gerechten als diner, met als extra 4 heerlijke amuses van het huis vooraf en nog één amuse tussen het hoofd en nagerecht.
Complimenten voor de bediening en het keuken personeel.
Vrijdagmiddag hebben we geluncht bij 't Raeddthuys. Het eten was superlekker.Heerlijke smaakcombinaties. Mooie gerechten,prachtig opgemaakt en bereid met verse producten.We hebben genoten.
De 2 extra amuseses waren ook zeer verrassend.
heerlijk gegeten !!!
We had a very nice evening the dinner was perfect.
We hebben heerlijk gegeten,maar de plaats waar we zaten was iets minder.De bediening was misschien iets te druk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!