Wat 30 mensen zeggen over Julius Bar&Grill
Eten | |
Service | |
Sfeer |
The quality and perfection of the dishes and the appropriate combination on the menu made this restaurant one of the best in Amsterdam.
The quality and the perfection of the dishes and the appropriate combination in the menu made of this restaurant one of the bests in Amsterdam.
We hebben hier afgelopen zondag met twee personen gegeten tijdens de restaurant week.
Allereerst moet gezegd worden dat het een mooi ingerichte zaak is. Zeker door de open keuken met vuur in het zicht, intieme verlichting en fraaie zitbank over de hele lengte van het restaurant.
Bediening is zeer attent maar o...
Lees hele reviewWe hebben hier afgelopen zondag met twee personen gegeten tijdens de restaurant week.
Allereerst moet gezegd worden dat het een mooi ingerichte zaak is. Zeker door de open keuken met vuur in het zicht, intieme verlichting en fraaie zitbank over de hele lengte van het restaurant.
Bediening is zeer attent maar oogt wat onervaren en chaotisch.
Prima voorgerechten:
Heerlijke gerookte ham in combinatie met de chutney.
De tomaten carpaccio met gerookte mozzarella salade was eenvoudig maar lekker. Helaas te weinig smaak aan de tijger tomaat.
Glas Viognier erg lekker en smaakt naar meer.
Tempura van groenten was lekker; heerlijk om ook als snack bij de borrel te bestellen.
Kabeljauw en kip als hoofdgerecht.
kabeljauw erg goed gegaard, mooi glazig en lekker bijpassende saus van beure blanc en vermout.
Kip was goed bereid echter veel te hoog op smaak. Een overdaad aan knoflook, zout en citroen.. helaas te veel van het goede.
Desserts niet geproefd, deze waren wel besteld maar helaas niet bezorgd (zijn we wel voor gecompenseerd trouwens)
De geroemde afzuiginstallatie moet wel wat beter z'n best doen aangezien de grill aroma's mee naar huis genomen worden door de gasten.
Al met al is Julius een mooi ogend restaurant met prima eten. Wel is er nog ruimte voor verbetering.
Ik kom hier nog wel terug om de "reguliere kaart" te beproeven.
Smaak kabeljouw had iets pittiger gekund.
Wat weinig groenten bij het hoofdgerecht.
saus voorgerecht(mozarello) bijzonder.
avocado saus wel wat pittig.
brood van Menno kopen we zelf ook; prima
Eerlijke ingrediënten, met extra accent op smaak, mooie ervaring.
The restaurant became less and less impressive. I came for the 3rd time since this restaurant opened. Last time I had the worst service and food experience ever from the previous ones. I booked a quite table but they put me next to the only table with a baby.
We ordered bottle of wine, the guy who seems to be the ...
The restaurant became less and less impressive. I came for the 3rd time since this restaurant opened. Last time I had the worst service and food experience ever from the previous ones. I booked a quite table but they put me next to the only table with a baby.
We ordered bottle of wine, the guy who seems to be the manager didnt show us the bottle and open the bottle on his way to our table. Poured the wine without asking if we want to have a taste first either.
We had to returned the rib eye cause it was black underneath and barely eatable due to the strong bitter taste. Half part of my fish was raw but I didnt complained, I showed to the waitress afterwards and I hope the chef saw how raw my fish was. I also missed some sauces for the french fries, i thought they suppose to put bottles of sauces on the table, oh well how worse can it get!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Julius Bar&Grill
Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!