Wat 130 mensen zeggen over Aubergine
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een heerlijke nazomeravond, de aperitief gebruikten we buiten en daarna tafelden we verder in het restaurant.
Het was een heerlijke en verfijnde keuken een afscheid van de zomer en een welkom aan de herfst. Meesterlijk gecombineerd in een schitterend kleurenpallet
Zoals altijd hebben we gisteren met zijn zessen weer genoten van het super lekkere 6 gangen diner met een zeer goede bediening.
Gastvrij, spontaan onthaal.
Vijf mooie gerechtjes (3x vis en 2x vlees) en dessert.
Allen zeer smaakvol.
Stijlvolle ambiance.
Opm: naar mate de avond vorderde liep de tijd tussen de gangetjes iets te veel op. Voor het overige: het was af.
Het personeel is deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geven een persoonlijk tintje aan hun werkzaamheden voor de gasten.
Het eten was heerlijk en kwalitatief volgens verwachting.
Al met al voor herhaling vatbaar.
Door problemen met het openbaar vervoer was ik pas na 3 uur op de plaats van bestemming. De reis was gelukkig niet voor niets; het eten was top! 3 Visgerechten (kabeljauw, zalm en rode mul), 2 vleesgerechten, waarvan vooral de kalfshaas - het hoofdgerecht - supermals was en een fris en fruitig dessert. Het wijnarra...
Lees hele reviewDoor problemen met het openbaar vervoer was ik pas na 3 uur op de plaats van bestemming. De reis was gelukkig niet voor niets; het eten was top! 3 Visgerechten (kabeljauw, zalm en rode mul), 2 vleesgerechten, waarvan vooral de kalfshaas - het hoofdgerecht - supermals was en een fris en fruitig dessert. Het wijnarrangement werd vakkundig gepresenteerd door de vrouwelijke sommelier. Dit alles speelde zich af op een mooie locatie met prachtige kunstwerkjes van Sjaak Smetsers uit Venlo en Sjer Jacobs uit Tegelen. Door de openbaar vervoerperikelen moest er flink doorgeserveerd worden, want ik moest ook nog terug. Geen probleem. Een prima timing van de keuken en de bedienig zorgde dat ik op tijd klaar stond voor het ritje naar het station dat ik hoogst persoonlijk kreeg aangeboden van de chefkok Paul Pollux. Wat een service!! Of ik nog een keertje terug kwam? Uiteraard! Wie gaat er met me mee? [email protected]
Plattegrond Alle restaurantdeals in Steyl e.o.
Over Aubergine
Keuken: Frans
"Een ontdekking aan de oevers van de Maas"
Aan de rand van het fraaie kloosterdorpje Steyl, even ten zuiden van Venlo, ligt aan de oever van de Maas Restaurant Aubergine.
Steyl ademt nog de rust uit die het plaatsje al zo lang kenmerkt. Wie op een mooie zomerse dag neerstrijkt op het prachtige terras van Aubergine zal zich koesteren in die zalige rust. Geen geraas van auto`s, geen druk geloop langs het terras, maar "gewoon stilte".
Waar vind je dat nog in onze jachtige maatschappij ...
Patron-cuisinier Paul Pollux en echtgenote May maken er een erezaak van om U als gast op dat terras het ultieme zomeravondgevoel te geven. Een perfecte maaltijd met mooie wijnen vormt daarbij uiteraard de basis.