Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik heb hier met een vriendin geluncht en we vonden het allebei super lekker. Echt alles. Heerlijke combinaties en smaken. ook de wijn was heerlijk en de jongens die bedienden erg aardig. We vonden het ook leuk dat er een open keuken is zodat je de koks ook echt bezig ziet.
Wat een verassing!
Geweldig gegeten. Professioneel en zeer vriendelijk personeel. Ook de chef diverse keren aan tafel gehad met een gerecht waar hij vol passie over vertelde. Een aanrader op elk gebied.
We hebben genoten van n heerlijke verrassende avond!
De ontvangst was vriendelijk
De gerechten waren zeer smaakvol en heel bijzonder met heerlijke bijpassende wijnen !
De bediening was vriendelijk en goede uitleg over de gerechten en wijn !
N fijne en gezellige avond hebben we gehad .
Gisteren hebben wij genoten van een zesgangen diner. De handtekening van Jermain was in ieder gerecht duidelijk herkenbaar. Aangename oosterse twist. De 'Indische rijsttafel' als amuse was erg bijzonder. De makreel en pina colada wat ons betreft de toppers. De toch wel moeilijke Indische smaken werden perfect begele...
Lees hele reviewGisteren hebben wij genoten van een zesgangen diner. De handtekening van Jermain was in ieder gerecht duidelijk herkenbaar. Aangename oosterse twist. De 'Indische rijsttafel' als amuse was erg bijzonder. De makreel en pina colada wat ons betreft de toppers. De toch wel moeilijke Indische smaken werden perfect begeleid door de wijnkeuzes van het arrangement. Het enthousiasme van de sommelier was een bonus. Zowel bediening als entourage waren correct en informeel. Laagdrempelig, reden waarom er waarschijnlijk ook veel jeugdige klanten aanwezig waren. Kortom een eigentijds restaurant met een chef die rust uitstraalt en mooie gerechten voor zet. Een absolute aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.