Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 244 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk geluncht, verrast door de indische oorsprong van de gerechtjes en de nieuwe smaken. Aperitief op basis van lychee was een prikkelend begin.
We zijn nieuwsgierig geworden naar het diner.
genoten
Mooie gerechten bijzonder amuse Indonische mini rijsttafel
Invloeden van Lindehof waar hij gewerkt herkenbaar, mooie smaken maar wellicht iets meer diversiteit in smaakbeleving
Op 1 juli had ik via Dining with the Stars een lunch bij de Rozario geboekt, dit als verrassing voor mijn zus op haar verjaardag. Ik werd echter 2 dagen vantevoren afgebeld, met als toelichting dat er belangrijkere gasten kwamen, dus onze resevering werd geannuleerd! We mochten wel alsnog 's avonds onze centjes kome...
Lees hele reviewOp 1 juli had ik via Dining with the Stars een lunch bij de Rozario geboekt, dit als verrassing voor mijn zus op haar verjaardag. Ik werd echter 2 dagen vantevoren afgebeld, met als toelichting dat er belangrijkere gasten kwamen, dus onze resevering werd geannuleerd! We mochten wel alsnog 's avonds onze centjes komen brengen. Treurige manier om met klanten om te gaan - doe dan niet mee met dit soort acties.
Zeer verrassende keuken.indonesie is de bakermat maar de uitvoering is sterrenniveau.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.