Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 243 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Een fijn stevig begin met veel smaak. Indische smaken voeren de boventoon, tijdens de lunch was het rustiger. Maar het personeel is prettig en ontspannen en er is persoonlijke aandacht van Jermain. Al met al een uitstekende ervaring.
Heerlijk gegeten via restaurantweek. Relaxte bediening en gezellige sfeer.
Topservice, originele kaart en topkwaliteit eten.
We hebben van een heerlijke lunch genoten. De bediening was vriendelijk maar vroeg niet vaak of we nog iets wilden drinken. De timing van het eten was goed en de gerechten zelf waren heerlijk.
Geweldig gegeten heel fijne sfeer. Personeel die het in de vingers hebben hoe je een gast in de watten legt. Van begin tot einde helemaal af. Zelfs rond de middag gebeld door de gastvrouw of er nog wensen waren. Chapeau
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.