Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 75 mensen zeggen over Mero Visrestaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vanwege een weekendje Den Haag hebben we gereserveerd bij Mero. Helaas bleek de reservering niet genoteerd (hoewel wel door DiningCity bevestigd), maar dat werd prima opgelost.
Van het viergangenmenu waren de zalm, de twee witte gamba's en het toetje erg lekker. Grote tegenvaller was het derde (hoofd?)gerecht, de b...
Vanwege een weekendje Den Haag hebben we gereserveerd bij Mero. Helaas bleek de reservering niet genoteerd (hoewel wel door DiningCity bevestigd), maar dat werd prima opgelost.
Van het viergangenmenu waren de zalm, de twee witte gamba's en het toetje erg lekker. Grote tegenvaller was het derde (hoofd?)gerecht, de bisque. Deze was niet krachtig genoeg, zelfs een beetje flauw, terwijl er twee hele kleine stukjes vis in zaten. Al met al vonden wij de hoeveelheid vis in dit menu voor een visrestaurant veel te weinig, waardoor wij teleurgesteld het restaurant verlieten. Dat is best wel jammer, zeker als je bedenkt dat het een vastgesteld menu was.
In een woord geweldig
heel gastvrij en vriendelijk, ga zeker terug.
eten is perfect als je van vis houdt.
Heerlijk weer en heel goed eten. Alleen kan ik niet altijd wennen aan het je en jij van personeel. Behalve dat, een prima ervaring.
Voor het eerst hier gegeten en de vier gerechten waren lekker. Geen amuse maar wel lekker brood. Begin met voorgerecht gerookte zalm en tussengerecht gegrilde grote garnalen. Daarna hoofdgerecht Kreeftensoep en einde met nagerecht.
Vriendelijke, attente en gastvrije bediening. De inrichting was modern. Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Mero Visrestaurant
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
In 2006 heeft Mero Visrestaurant zich gevestigd in de 1e Binnenhaven.
Dichtbij de bron, pal naast de visafslag! Verser kan eigenlijk niet. Grote foto's van vis sieren het eigentijdse restaurant. De chef-kok bereidt vanuit de open keuken heerlijke visgerechten met als specialiteit verse kreeft & oesters, levend gehouden in het homarium. Met plateaus fruits de mer, king crab, noordzeetong en veel dagverse vis ben je zeker van een ruime keuze in mooie gerechten.