Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 56 mensen zeggen over Hotel Restaurant Oud London
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nogal verbolgen over het bijpassende wijnaanbod, men wilde dit in de op tafel staande kleine wijn? glazen schenken, dus dure rode wijn in nog! kleinere glazen dan voor witte wijn. Na dit te hebben gevraagd (men reageerde niet vriendelijk), schonk men de rode wijn van € 5 euro per glas toch nog in een wit wijnglas. P...
Lees hele reviewNogal verbolgen over het bijpassende wijnaanbod, men wilde dit in de op tafel staande kleine wijn? glazen schenken, dus dure rode wijn in nog! kleinere glazen dan voor witte wijn. Na dit te hebben gevraagd (men reageerde niet vriendelijk), schonk men de rode wijn van € 5 euro per glas toch nog in een wit wijnglas. Pas bij de laatste gang en na er weer aandacht voor te hebben gevraagd, kregen we de rode wijn in een normaal glas dat daartoe dient.
Ik hoef dit restaurant niet meer!
Alles was perfect en vriendelijk personeel, allemaal !!!
Rijd hier al jaren dagelijks langs,niet geweten dat er zo'n prachtige ambiance zou zijn.Hoffelijke ontvangst,gepassioneerde bediening en wat een keukenkwaliteit
Voortaan is dit MIJN adres.
Hebben genoten van het eten en het wijn advies dat gegeven is.
Ook is er goed rekening gehouden met een lactose intolerantie.
Volgend jaar weer.
Uitstekende kwaliteit van het eten, kwantiteit valt wat tegen.
Welkome ontvangst, we werden uit onze jassen geholpen en verder geleid.
Bij weggaan werden we echter niet in onze jassen geholpen, hoewel er wel bij iemand bij de garderobe was, maar hij liep weg.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
Over Hotel Restaurant Oud London
Keuken: Frans
Brasserie Restaurant ’t VoorHuys is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London en gelegen in de prachtige bossen net buiten het centrum van Zeist.
In deze ruim 200 jaar oude ‘huiskamer’, gesticht door één van Napoleon’s soldaten, staan gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en eerlijke producten centraal.
Geniet dagelijks van 07.00 tot 21.30 uur van een kopje koffie of thee, lunch of diner, zoals het een Franse brasserie betaamt.
De keukenbrigade werkt vanuit een klassiek Franse basis: puur, eerlijk en zonder poespas. U kunt iedere dag genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en dagverse producten uit de regio.
Met lokale, verse en smakelijke producten bereiden de chef kok en zijn team een maandelijks wisselend menu voor.
Voor elk menu of gerecht geven wij graag een bijpassende wijnsuggestie uit de uitgebreide wijnkaart. Gespecialiseerd in Europese biologisch, bio-dynamisch en alcoholvrije wijnen, de sommelier adviseert u graag!