Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was echt top. De bediening was goed en vriendelijk (wel wijn leren schenken zonder druppelen). De omgeving was sfeervol. Ik snap echt niet waarom dit bedrijf zijn ster is kwijtgeraakt. Zal wel snel terugkomen. Een minpuntje: goede kazen, maar diegene die ze presenteerde wist er weinig van; kon ze amper benoemd krijgen. Al bij al: aanrader
Heerlijk gegeten.
We had a “restaurant week” lunch: 3 courses, amuses, wines and coffees. The ambience is really nice, food was delicous and well presented, service flawless.
Everything was really really good, but especially the starter (a scallop) was ovee the top!
Ook al ben je geen PSV-fan of überhaupt voetballiefhebber toch roept het stadion van deze Eindhovense club een bepaalde sfeer op. Toegegeven dat je er na een tijdje niet echt meer naar kijkt, het blijft een speciale plek en als je dan ook nog eens in een mooi aangeklede ruimte kan geniete van exquise gerechten, dan ...
Lees hele reviewOok al ben je geen PSV-fan of überhaupt voetballiefhebber toch roept het stadion van deze Eindhovense club een bepaalde sfeer op. Toegegeven dat je er na een tijdje niet echt meer naar kijkt, het blijft een speciale plek en als je dan ook nog eens in een mooi aangeklede ruimte kan geniete van exquise gerechten, dan kan de avond niet meer kapot. Jammer dat één van de medewerkers zo'n ernstige blijk had dat je er bijna bang van werd. Glimlachen kost niets, maar levert zo veel op!
Opnieuw fantastisch genoten van heerlijk eten, een mooie ambiance en een zeer prettige bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’