Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 819 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Enorm lekker gegeten! We hadden de extra gang en het wijnarrangement erbij genomen en alles smaakte super. De sfeer vond ik wat stijf en formeel, maar het personeel was vriendelijk. Een zeer geslaagde avond!
Het tussengerecht was een welkome aanvulling
de hoeveelheid en smaak verbetert daardoor.
De aandacht van diverse obers doet ietwat overdreven aan.
Wij hebben heerlijk gegeten. Het is altijd jammer dat de dure restaurant zo zuinig zijn met de groente. Het is leuk om een keer in een sterrestaurant te eten, maar de volgende keer neem ik mijn ster zelf mee.
Gisteravond hebben wij gedineerd bij Wolfslaar. Een heel prettige ambiance, het eten (en het wijnarrangement) waren van hoge klasse. Bediening was uitermate voorkomend en prettig ondanks het feit dat het restaurant volledig bezet was. Kortom: we hebben erg genoten!
Eten een 6 ivm prijs kwaliteit verhouding en verwachtingen. Aangezien we bij een sterrestaurant gingen eten waren de verwachtingen hooggespannen. Het voorgerecht was super heerlijk, maar de rest was net zo als bij een goed restaurant.
De service was op zich prima beetje gehakkel en gestakkel van de ober. Waarschij...
Eten een 6 ivm prijs kwaliteit verhouding en verwachtingen. Aangezien we bij een sterrestaurant gingen eten waren de verwachtingen hooggespannen. Het voorgerecht was super heerlijk, maar de rest was net zo als bij een goed restaurant.
De service was op zich prima beetje gehakkel en gestakkel van de ober. Waarschijnlijk nog in opleiding.
Sfeer: aan het begin kregen we een praatje dat we in het koetshuis zaten, maar inrichting liet daar niet veel van blijken. Ook redelijk veel tafeltjes op een klein stukje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar bevindt zich op 3 kilometer van het centrum van Breda en is gelegen in de natuur van het bosrijke Landgoed Wolfslaar. Het restaurant heeft recent een stijlvol nieuw interieur gekregen waarin luxe materialen zoals notenhout en marmer uit Italië zijn gebruikt. De sfeer is warm en eigentijds, maar linkt ook zeker aan het verleden. Het culinaire team staat onder leiding van chef-kok Maarten Camps. Zijn liefde voor het vak komt tot uiting in elk gerecht dat zijn keuken verlaat. Puur, oogstrelend en smaakvol. Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Niet voor niets ontving hij daarom dit jaar voor de 19e keer op rij een Michelinster. De wijnkaart is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Nieuwe ontdekkingen, maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Een selectie van verfijnde en elegante wijnen brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Sommelier Rick van den Broek weet feilloos de meest uitmuntende smaakcombinaties voor u te maken.
Kom genieten in een elegante ambiance met een moderne flair en een ongedwongen sfeer.