Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ingrediënten zijn super vers en van hoge kwaliteit zoals je kunt verwachten bij een dergelijk restaurant. Wij vonden de gekozen dressings te gewaagd en erg sterk/zuur van smaak. Het had niet onze voorkeur. Vergeleken met andere Michelin-ster restaurants, vonden wij Posthoorn niet erg bijzonder helaas.
Goede ontvangst, lekkere gerechten en prima atmosfeer. Verwachting ruim waar gemaakt.
Heerlijk gegeten en je bent echt uit! Goede service , er ontgaat ze niets. Hele fijne avond gehad.
Voor de 2e keer gegeten bij de Posthoorn en zeker niet voor het laatst.
Ontzettend lekker gegeten, leuke bediening ( niet te stijf en niet te amicaal) en dit alles in een prachtig pandje in pittoresk Monnickendam.
Op een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna...
Lees hele reviewOp een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna een goed gebalanceerd 5 gangen menu, vergezeld van een interessant wijn arrangement met wijnen die ik zelf niet makkelijk zou kunnen vinden. Een zeer prettige, correcte en persoonlijke service maakte de avond compleet. We hebben weer genoten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.