Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, prima bediening.
Leuk restaurant met 14 tafels en een knusse lounge met openhaard. Bediening is professioneel maar wel vriendelijk. Het eten is lekker en michelin waardig. Vond het zuurtje in sommige gerechten de overhand hebben, maar niet vervelend. De sommelier is een vakman, die de meest levensechte beeldende verhalen vertelde ov...
Lees hele reviewLeuk restaurant met 14 tafels en een knusse lounge met openhaard. Bediening is professioneel maar wel vriendelijk. Het eten is lekker en michelin waardig. Vond het zuurtje in sommige gerechten de overhand hebben, maar niet vervelend. De sommelier is een vakman, die de meest levensechte beeldende verhalen vertelde over de wijnen. Met een beetje inlevingsvermogen was je in het gebied en liep je over de wijngaard samen met de boer. Al met al een zeer geslaagde avond met lekker eten, passende wijnen en een relaxte sfeer.
Het diner was voortreffelijk
Een heerlijk avondje uit. We hadden een geweldige gastheer en het eten en drinken van perfecte kwaliteit. We komen zeker nog eens terug!
alles goed
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.