Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben enorm genoten van het heerlijke eten en de entourage..
Op zich was het eten prima. Heb echter vaker bij dit restaurant gegeten en vond het helaas weinig "verrassend". De bereiding was goed maar zie regelmatig dezelfde ingredienten op dezelfde manier terug komen op het bord. Dit is natuurlijk geen ramp, maar iets meer variatie en afwisseling mag op dit niveau (naar mijn mening) toch wel.
Heerlijk gegeten, verrassende gerechten en bijpassende wijnen. Bediening spontaan en niet zo stijf als meestal bij een sterren restaurant, maar daardoor veel prettigere sfeer.
Wederom verrassende culinaire hoogstandjes. Van amuses (met eetbaar "rijstplasticzakje") tot dessert!
Service / bediening op erg hoog niveau.
Binnenkort maar weer eens overnachten!!!
Het begon heerlijk, dus toch gezwicht voor de uitbreiding naar 5-gangen. Jammer dat er niet een keuze van 4 was (1 tussengerecht) want 5 was net te veel. Ook begrepen we de keuze vh hoofdgerecht niet: duif. Deze was niet zo lekker (duif is sowieso nogal uitgesproken, daar moet je wel van houden) en ook wat taai en pezig. Service wel heel goed en heerlijke wijnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.