‘t Land van Wale

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€
7,6 (16 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 16 mensen zeggen over ‘t Land van Wale

7.6 Gebaseerd op 16 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zowel afgehaald als daar zeer aangenaam"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eenmaal er gegeten, na veel lof van collega's over deze zaak. Shared dining. Zeer ruime opzet in restaurant, warm onthaal. Niet te veel en niet te weinig aanbod drankjes. Eten gaat op goed tempo, ook niet te langzaam. Burgertjes ietwat aan de machtige kant, maar goddelijk. Onze tip, neem ze niet als 1e gang haha. Al...

Lees hele review

Eenmaal er gegeten, na veel lof van collega's over deze zaak. Shared dining. Zeer ruime opzet in restaurant, warm onthaal. Niet te veel en niet te weinig aanbod drankjes. Eten gaat op goed tempo, ook niet te langzaam. Burgertjes ietwat aan de machtige kant, maar goddelijk. Onze tip, neem ze niet als 1e gang haha. Alle kleine gerechtjes, ze zijn echt heerlijk. Mooi opgediend. Goede variatie.
Na 1e gang hebben wij gelijk voor volgende keer ter plekke staan boeken. Helaas gooide rutte roet erin. Maar afhalen met instructies was ook optie. Verrassingsmenu voor een zeer zacht prijsje qua kwaliteit. Zeer ruim, en wat ons verbaasde, iets wat je 2x opwarmt zo intens mals laten zijn.wij zijn echt picky eters, maar land van wale, zeker nieuwe klant erbij. Tot snel!

Maaike de Geus op 19 december 2021

3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Eten was goed maar een uur wachten op een uitsmijter was wel erg lang in een koud restaurant. Ik denk dat wij hier niet meer naar toegaan .

D van den oosten op 12 november 2021

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Gezellige avond gehad. We hebben uiteindelijk geen gebruik gemaakt van het Dining City menu, viel ons tegen. Was ons (voor zover wij ons konden herinneringen) niet bekend bij het maken vd reservering. Maar de gerechten vd a-la-carte menukaart waren prima.
Gezellige sfeer. Komen denk ik nog wel terug. Gaan we de shared-dining gerechtjes eens uit proberen.

Pia Polak op 24 maart 2019

"Top"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Personeel is supervriendelijk en ons eten was geweldig lekker en zeker voor herhaling vatbaar
De kabeljauw was fantastisch

Marjo van Maurik op 08 oktober 2018

"Beetje jammer"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Eerst een tafeltje midden in het looppad gekregen. Gevraagd om andere tafel, dat lukte wel. We zaten echter wel in een soort schijnwerper. Voorgerecht op onhandig palletbordje geserveerd, zag er leuk uit maar niet handig. Broodplankje genomen; broodjes oke maar sausje en boter weinig vrij smakeloos. Hoofdgerecht had...

Lees hele review

Eerst een tafeltje midden in het looppad gekregen. Gevraagd om andere tafel, dat lukte wel. We zaten echter wel in een soort schijnwerper. Voorgerecht op onhandig palletbordje geserveerd, zag er leuk uit maar niet handig. Broodplankje genomen; broodjes oke maar sausje en boter weinig vrij smakeloos. Hoofdgerecht had eveneens weinig smaak, sausje ernij vlak van smaak en eenvoudige frieten, niets bijzonders. Toetje was nog het lekkerst, overall een teleurstellende ervaring.

Maarten op 07 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heinenoord e.o.

Toon telefoonnummer

Over ‘t Land van Wale

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant 'T Land van Wale, gevestigd in het rustige Heinenoord, is een geweldig restaurant. In de keuken wordt zo veel mogelijk met verse en lokale producten van de hoogste kwaliteit gewerkt uit de regio.

Er zijn tal van mogelijkheden in 'T Land van Wale. Er wordt door het restaurant een divers aanbod aangeboden. Je kunt hier terecht voor een lunch, diner & high tea's. Het menu wordt wekelijks veranderd wat ook betekent dat er telkens andere gerechten worden geserveerd. Je bent hier welkom voor een heerlijk uitgebreid diner, maar ook voor een snelle hap.

Ervaar de heerlijke gerechten van restaurant 'T Land van Wale!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heinenoord e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden