Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 190 mensen zeggen over Restaurant Vlaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
eten was prima. Er was weinig rust. Borden werden te snel afgeruimd terwijl glazen en borden van iemand die nog niet klaar was. De avond gaf ons een gehaast gevoel...
Als je binnenkomt kun je direct de open keuken inzien. Daarna kom je in het restaurant gedeelte. Dit is een bijzonder mooie ruimte, modern maar toch erg sfeervol. Het personeel is vriendelijk en niet te stijf. Op de keuken is niets aan te merken. De gerechten waren prima bereidt. Ik heb er een erg gezellige avond gehad en kan dit restaurant van harte aanbevelen.
We hebben hier tijdens de restaurant weken gegeten. We hadden een 3 gangen menu en het was heerlijk. Het personeel is uitermate vriendelijk en de ambiance in het restaurant is zeer sfeervol. Zeker een aanrader om een keer te gaan eten.
Zoals we eigenlijk al gewend zijn bij Vlaar, is het allemaal prima verzorgd. Fraai opgediende gerechten met verrassende smaakcombinaties. Vriendelijke en adequate bediening in een ongedwongen sfeer.
Weer fantastisch gegeten bij Vlaar. Maar we zijn ook niet anders gewend. Een menu met heerlijke gerechten, een hele aardige attente bediening. Echt een avondje uit. We komen gauw weer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Graveland e.o.
Over Restaurant Vlaar
Kom genieten bij Restaurant Vlaar in het idyllische 's Gravenland. Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand daterend uit de 17e eeuw. Haar locatie in hartje 't Gooi is perfect omdat het dichtbij Hilversum, Amsterdam en Utrecht ligt.
Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Naast onze betaalbare en toegankelijke kaart serveren wij voor zowel lunch als diner een gastronomisch surprise menu van twee- tot zesgangen. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar.
Laat je verrassen door chef Danny Rijs en zijn ambitieuze keukenbrigade met verfrissende en moderne gerechten. Er wordt gewerkt met verse en kwalitatief hoogstaande producten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin.