Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 250 luxe restaurants met Dining with the Stars!

De Treeswijkhoeve**

Frans, Nederlands | €€€
9,0 (269 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 269 mensen zeggen over De Treeswijkhoeve**

9.0 Gebaseerd op 269 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heel veel smaken in kleine gerechtjes, dik in orde.

Edwin Beuving op 06 juni 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hadden weer geboekt voor de lunch tijdens de DWTS week. We waren royaal op tijd en konden nog een boswandeling maken in het bos tegenover het restaurant. Bij terugkomst stond René (sommelier) al klaar bij de ingang, we liepen meteen door naar het terras waar ons tafeltje ingedekt was met een strook linnen en fijn...

Lees hele review

We hadden weer geboekt voor de lunch tijdens de DWTS week. We waren royaal op tijd en konden nog een boswandeling maken in het bos tegenover het restaurant. Bij terugkomst stond René (sommelier) al klaar bij de ingang, we liepen meteen door naar het terras waar ons tafeltje ingedekt was met een strook linnen en fijn tafelzilver. We hadden een mooi uitzicht op de tuin. Met een gezellig jazzy muziekje op de achtergrond bestelde we ons aperitief.

Een mooie fruitige Sauvignon blanc, Petit Bourgeois uit Chavignol (Sancerre) werd ingeschonken waarbij het borrelgarnituur werd uitgeserveerd. Een bakje in venkel gemarineerde groene olijven, chorizo krokantje en gefrituurd rundvlees met geschaafde rettich en wortel. Het krokantje was wat moeilijk te handelen en voor ik het kon tegenhouden lag de tafel bezaaid met stukjes maar ze smaakte er niet minder om. Het rundvlees was mooi op smaak met een krokant jasje. De olijven hadden iets van de venkel meegekregen en waren lekker kortom een geslaagde start.

Dick de chef kwam zelf de eerste amuse brengen, op een plankje olijfhout liggen twee bolletjes caprese gemaakt van mozzarella, tomaat en een toefje basilicum. Tevens werd het menu doorgenomen, daar we voor het vier gangen menu gingen stelde Dick voor om ieder een verschillend tussengerecht te bestellen die we dan halverwege konden wisselen. Dat leek ons wel wat.

De tweede amuse was spaghetti carbonara. De spaghetti was van asperges gemaakt, een lange sliert die opgerold was als een dropveter. Hierop een gel van ham, een eierdooier en een koekje van peterselie. Een smakelijke hap allen de wijn was geen vriend van de eierdooier.

Een Oostenrijkse wijn van het huis Allram gemaakt van Riesling van de Gaisberg uit Kamptal was door René geselecteerd. Een mooi droge, zuivere, fruitige Riesling. Op het bord tartaar van Wagyu rund met piccalilly van voorjaarsgroenten en frietjes. Een lange sliert tartaar waarop de gezuurde groentes en frietjes lagen en enkele stukjes gekookte asperge en geschaafde komkommer. De wijn combineerde prima met de gezuurde groentes. De tartaar was zacht met een fijne smaak. (8,5)

Daar we een gedeeld tussengerecht hadden werden er twee wijnen geschonken. Een Zuid-Afrikaanse Sauvignon Blanc van het huis Lomond 2010 waarvan de druiven geplukt zijn op Cape Agulhas wat bij Kaap de Goede Hoop ligt en waar de grond rijk is aan mineralen die je proeft in de wijn. Hierbij werd uitgeserveerd de zachtgegaarde kabeljauw met bereidingen van venkel en zoetzure tomaat. De bevroren tomaat (cour du boeuf) werd door Dick aan tafel geraspt. De kabeljauw was lekker sappig en de groentes waren niet te overheersend, de wijn paste prima. (8,8)
De tweede wijn is een bijzondere uit Italië, de Offida Pecorino Fiobbo gemaakt van Pecorino druiven. Een heldere geelgouden kleur met in de neus tonen van gedroogd fruit en in de mond aangename fruitigheid. Op het bord gebakken rogvleugel met gefrituurde asperges, kiemgroenten en een saus op basis van soja. De vleugel heeft een krokante korst en is vol van smaak, de asperges evenzo een knapperige korst die de smaak van de asperge aanvult. De wijn is een prima begeleider. (9,2)

Voor het hoofdgerecht een rode uit Oostenrijk, een Zweigelt 2009 van Heinrich uit Burgenland, een mooie donkerrode kleur met in de neus tonen van bes en pruim, soepel in de mond en aangename fruitigheid. Uit de keuken Kempisch hoen van de BBQ met een saus op basis van ganzenlever, asperges, tuinboontjes en doperwtjes. De hoen was in twee delen, een sappig mals stuk van de borst waarvan de huid een duidelijk BBQ smaak had en een cilinder van de bout die wat droog was. De saus was mooi op smaak. De wijn was een goede begeleider hoewel een volle witte ook niet had misstaan. (8,8)

De dessertwijn was een verrassende keuze, uit de Loire afkomstig de Le Haut-Lieu demi-sec 2008 van het huis Huet gemaakt van Chenin Blanc, mooie complexe neus met citrus en lychee en in de mond fruitig en rijk. Op het bord Framboos vers en mousse met witte chocolade, pistache en een quenelle yoghurtijs. Op de mousse van witte chocolade ligt een schijfje gemaakt van het napoleon zuurtje. De wijn is een prima begeleider doordat de suikers in de wijn door de mooie zuren wordt gecamoufleerd. (8,8)

Bedienend personeel is in ruime getallen aanwezig dit kwam mede door de vele annuleringen waardoor het afstemmen voor Dick erg moeilijk wordt. We werden prima verzorgd maar hadden wel iets meer uitleg en terugkoppeling van René verwacht. Zijn wijnkeuzes zijn overigens alle erg goed en er zitten leuke verrassingen bij.

Ad Wijgerde op 06 juni 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was zoals we hoopten. verrassende combinaties, zeer mooie smaken, prachtige presentaties en perfecte hoeveelheden. Na elk gerechtje dachten we:"hier zou ik nog veel meer van willen", maar aan het einde van het diner zaten we gewoon goed vol. Personeel was erg vriendelijk en goed op de hoogte van wat er geserveerd werd. top avond.

Menno Blaauw op 09 november 2010

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

prima gegeten en komen zeker keer terug voor a la carte eten. Vonden het wat jammer dat in begin de bediening wat nonchalant was en later binnen gekomen klanten eerder geholpen werden. Maar aan einde van de avond was e.e.a. wel hersteld.

Theo Verberne op 08 november 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

ik ben een moeilijke eter, maar gisterenavond hebben wij heerlijk gegeten. alles was geweldig lekker. mijn partner heeft ook genoten van de wijnen. top!! onze complimenten.

margo van seeters op 08 november 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Waalre e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Treeswijkhoeve**

Keuken: Frans, Nederlands

De Waalrese bossen vormen het achtergronddecor van de zacht-witte boerderij waarin De Treeswijkhoeve is gevestigd. Neem plaats in de heerlijke tuin of het smaakvol ingerichte restaurant. 

Laat u verrassen, verwennen en vermaken door Chefkok Dick Middelweerd en gastvrouw Anne-Laura. Hier geniet u van een avond vol ontdekkingen uit de nieuwe Nederlandse keuken, met creativiteit, vakmanschap en passie als bindende ingrediënten. Een zintuiglijke ervaring.

Bij De Treeswijkhoeve ervaart u het Genieten met een grote G.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Waalre e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden