Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 95 mensen zeggen over Bouchon D'en Façe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
een echte ontdekking was dit adresje voor ons!
we hebben er lekker gegeten in een aangename sfeer en een prima bediening!
een aanrader
Zeer prettige en goede bediening!
De maaltijd was smaakvol en goed verzorgd.
Het was leuk weer eens de Franse sfeer en de smaken van lang geleden te proeven.
Bijzonder vriendelijk werden we ontvangen.
Relaxte sfeer ,we voelden ons snel op ons gemak.
Het eten was uitmuntend en we keerden voldaan huiswaarts.
Afgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend v...
Lees hele reviewAfgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend voor het alcoholvrije drankje. De drie gangen waren heerlijk en de wijn die werd aangeraden bij de gerechten werd door mijn man als zeer goed ervaren. Indien we weer een weekend in Maastricht zijn, gaan we zeker weer bij Bouchon d'en face eten. Tot een volgende keer!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
Over Bouchon D'en Façe
Keuken: Frans
Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe in Limburg is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan.
Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. Bouchon d'en Façe gaat een stap verder dan gastvrijheid. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.