Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu5-gangen Michelin menu € 118,- € 88,-
Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu5-gangen Michelin menu € 118,- € 88,-
Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
5-gangen Michelin menu
€ 118,-
€ 88,-
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Tast toe en laat je verrassen door Pieter en Paula! Zij heten je meer dan welkom in hun pittoreske restaurant. Speciaal voor de gasten van Diningcity serveren zij een 5-gangen Michelin menu voor slechts € 88,- per persoon!
Laat je verwennen door de passie van chef Pieter en proef zijn verfijnde gerechten!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 20 december 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 78 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was (alweer) verrukkelijk en heel verrassend. Wij kijken nu al uit naar ons volgende bezoek aan dit toprestaurant.
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Kakelverse producten en met liefde bereidt.
Leuke bediening, fijne muziek. We komen zeker terug
Het eten was prima in orde en verrassend.
We hebben heerlijk gegeten. Alles goed verzorgd tot in de puntjes.
Bediening was perfect en vriendelijk. We gaan zeker nog een keer terug.
Heel leuk en lekker menu. Asperge echter in geen enkel gerecht de hoofdrol. Kwalitatief erg mooie producten gebruikt. Heerlijke wijn. Aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Pieters Restaurant* in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millau punten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien.