Wat 6 mensen zeggen over Gordal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Afgelopen vrijdag hadden wij een tafeltje gereserveerd bij de Spanish Fish Market van restaurant Gordal aan het Gelderlandplein. We genieten nog steeds na, wat was onze avond geweldig! Eerst ontdekten we de heerlijke pintxos (niet te verwarren met tapas) en daarna aten we twee heerlijke viscombinaties van het vismen...
Lees hele reviewAfgelopen vrijdag hadden wij een tafeltje gereserveerd bij de Spanish Fish Market van restaurant Gordal aan het Gelderlandplein. We genieten nog steeds na, wat was onze avond geweldig! Eerst ontdekten we de heerlijke pintxos (niet te verwarren met tapas) en daarna aten we twee heerlijke viscombinaties van het vismenu met specialiteiten van de nieuwe Spaanse chef Oscar Selfa. Het eten was geweldig. We zijn erg onder de indruk en ook de sfeer was erg goed, net als de prettige bediening trouwens die het eten bracht met een echte glimlach. Kortom een aanrader en we komen zeker terug bij Gordal!
Fantastische ervaring afgelopen vrijdag met de Fresh Fish Market. Ik had relatie's om te entertainen en een vriendin had me Gordal aanbevolen op het GelderlandPlein. Prima aanbeveling, de relatie's waren erg onder de indruk en ik heb zelf heerlijk genoten van prachtige tapas en daarna verse vis gerechten. De service...
Lees hele reviewFantastische ervaring afgelopen vrijdag met de Fresh Fish Market. Ik had relatie's om te entertainen en een vriendin had me Gordal aanbevolen op het GelderlandPlein. Prima aanbeveling, de relatie's waren erg onder de indruk en ik heb zelf heerlijk genoten van prachtige tapas en daarna verse vis gerechten. De service was ongedwongen, prettig aanwezig, professioneel en erg vrolijk. Het restaurant zat vol en je hebt absoluut niet het gevoel in een shoping mall te zijn. Geweldige sfeer.
Ik weet niet hoe ze dit voor elkaar krijgen, maar de prijs kwaliteit verhouding is geweldig; we waren met 11 personen en mijn rekening was maar €550 voor alles, dat is nog geen €50 per persoon voor drie gangen, aperitief en drankjes! Voor mij hoefen de drukke en bombardische eeterijen op de ZuidAs niet meer en ik loop graag even 5 minuutjes om voor deze ervaring in Gordal's. Tip en aanbeveling en ik ben vriendin die aanbevolen had dankbaar.
Al jaren gaan wij iedere zomer naar Spanje om te genieten van de zon en het heerlijke eten. Met de komst van Gordal aan het Gelderlandplein kan dat nu ook dicht bij huis, wat een genot; fijne service (wel in het Engels) en mooi opgemaakte borden.
Een leuke avond bij Gordal tijdens de restaurant week! Goede en vriendelijke service, heerlijke en unieke gerechten! De sfeer was fijn, maar het restaurant nodigt van buiten nog niet echt uit! Wij komen zeker nog eens terug, en zijn benieuwd naar het dakterras!
Afgelopen zaterdag gegeten met vier personen.
Qua sfeer en ambiance was het wachten totdat hoorbaar de koelkast aansloeg. Het was koud en stil in de zaal. Het lijkt op een meubelzaak aan de buiten kant. Het is jammer dat de verwarming het niet doet dus neem een sjaal mee.
De bediening spreekt geen Nederlands ...
Lees hele reviewAfgelopen zaterdag gegeten met vier personen.
Qua sfeer en ambiance was het wachten totdat hoorbaar de koelkast aansloeg. Het was koud en stil in de zaal. Het lijkt op een meubelzaak aan de buiten kant. Het is jammer dat de verwarming het niet doet dus neem een sjaal mee.
De bediening spreekt geen Nederlands wees hierop voorbereid. Uitleg over de gerechten is ook ver te zoeken. Voordat wij ons drankje kregen waren er reeds 20 minuten verstreken.
Het eten is aardig maar waar neer u de rekening krijgt schrikt u zich wakker. Ook moet u geen haast hebben, zijn er 3 tafels bezet op de zaterdag avond de keuken kan deze drukte niet aan een verscheurende 45 minuten om een hoofd gerecht op tafel te toveren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Gordal
Gordal: Spaans genieten aan de Amsterdamse Zuidas
Gordal, gelegen aan het prachtige winkelcentrum Gelderlandplein, heeft alle ingrediënten in huis voor bijna elke gelegenheid met Spaanse allure. De naam van het restaurant refereert aan een culinair kwaliteitsolijf die hand geplukt worden door een klein familiebedrijf in Andalusië. De Gordal-olijf is anders dan reguliere olijven door de grootte en stevige, sappige smaak.
Onmisbaar in de Spaanse keuken en uiteraard als delicatesse terug te vinden op de menukaart van Gordal. Die bestaat verder uit een mooie lijst verschillende tapas, gezonde salades en authentieke Spaanse gerechten, zoals de overheelijke Gazpacho Andaluz. Onder chef Oscar Selfa wordt naast de reguliere kaart, maandelijks ook een gerecht uit een specifieke regio gekookt. De cultuur, gewoontes en lokale smaken van dit gebied staan die maand dan centraal.
En wat nog niet veel mensen weten is, dat je bij Gordal bij droog weer lekker buiten kan eten op het enorme dakterras met kinderhoek én zon tot die ondergaat. Ook niet onbelangrijk: parkeren bij het Gelderlandplein is 90 minuten gratis.