Wat 65 mensen zeggen over The Raffles
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteravond gegeten bij Raffels. We werden zeer vriendelijk bediend en de maaltijd was voortreffelijk.
We hebben genoten.
We komen zeker nog eens terug.
Het menu was geweldig - heerlijke en afwisselende gerechten zowel de voor- als hoofdgerechten - het dessert bestond uit heerlijke tropische vruchten plus ijs. Fijne bediening. Alles bij elkaar zeker het terugkomen waard.
uitstekend gegeten, goed ontvangen En een Goede keuken.!
Ik kon Hier nog eens terug.
Wat een heerlijk 3-gangen menu! We hebben genoten van het begin tot het eind. We waren er op een woensdagavond en het leek in het begin wat rustig, maar langzaamaan werd het toch nog wel wat drukker. De wat jongere ober was wat vreemd, maar verder was de bediening erg vriendelijk.
Voor een actie-menu (28 euro) was de kwaliteit (en de hoeveelheid) verrassend!
bij het voorgerecht bijv. een zeer goede lemper, bij de hoofdmaaltijd een bijzonder goede tempeh goreng en lekkere, geurende rijst, een goede sajor lodeh, het was trouwens een waterval van kruidige smaken in de andere schotels, alleen he...
Voor een actie-menu (28 euro) was de kwaliteit (en de hoeveelheid) verrassend!
bij het voorgerecht bijv. een zeer goede lemper, bij de hoofdmaaltijd een bijzonder goede tempeh goreng en lekkere, geurende rijst, een goede sajor lodeh, het was trouwens een waterval van kruidige smaken in de andere schotels, alleen het lamsvlees was een beetje "bland", zoals de engelsen zeggen.
De ambiance in het restaurant is heel aangenaam, conclusie : een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Over The Raffles
Keuken: Aziatisch, Indonesisch
In Restaurant The Raffles in Den Haag krijgt de term 'tempo doeloe' een bijzondere betekenis.
Eigenaar Frank Deuning liet zich bij het inrichten van The Raffles leiden door het interieur, zoals hij dat kende van de foto's van het huis van zijn grootouders in Midden-Java. De Ikat tafelkleden, het Wedgwood servies en het Yogya tafelzilver doen verloren tijden herleven.
Ook de keuken is geïnspireerd op de familie traditie; klassieke gerechten uit Midden-Java en daarnaast specialiteiten uit de hele archipel, Maleisië en Singapore. De wijnkaart is internationaal samengesteld met bekende en onbekende wijnen uit Europa, maar ook uit de "nieuwe wereld".