Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Fusion | | Menu
7,9 (11 reviews)
82% aanbevolen

Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Fusion | | Menu
7,9 (11 reviews)
82% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 11 mensen zeggen over Lowlander Botanical Bar & Restaurant

7.9 Gebaseerd op 11 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker en verrassend"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Verrassende groeten- en smaakcombinaties. Kom zeker nog eens terug.

Ronald Ast op 24 september 2023
Geverifiëerd

"Verrassend en super vriendelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend en erg lekker eten met een mooi doel: minder verspilling, prachtige locatie zowel binnen als buiten en super vriendelijk personeel! Parkeren ook makkelijk en vriendelijk geprijsd Heerlijke avond gehad en we gaan zeker terug. Echte aanrader!

Boonen op 16 september 2023
Geverifiëerd

"Zeer teleurstellend"
4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

De service was echt ongelofelijk slecht, drie van de 4 keer dat iets naar onze tafel gebracht werd eindigde dat bij onze buren en moesten we de bediening zelf vertellen dat het voor ons bedoeld was. Daarnaast was de service ook enorm traag. Een ronde bestelde drankjes zijn ze totaal vergeten en hebben we nooit gehad...

Lees hele review

De service was echt ongelofelijk slecht, drie van de 4 keer dat iets naar onze tafel gebracht werd eindigde dat bij onze buren en moesten we de bediening zelf vertellen dat het voor ons bedoeld was. Daarnaast was de service ook enorm traag. Een ronde bestelde drankjes zijn ze totaal vergeten en hebben we nooit gehad, en ook de tafel naast ons kon pas na ruim een uur zitten eindelijk eten bestellen.
Het eten zelf is ook nog eens zwaar ondermaats. Het voorgerecht was een en al zuur. Het hadden worteltjes moeten zijn maar die smaak was totaal niet meer terug te vinden, en alle componenten waren als een slagveld op je tong aan t vechten voor voorrang wat totaal niet aangenaam was. Het hoofdgerecht was matig, de aubergine was zo gaat dat alle structuur weg was, het smaakte als babyvoeding in plaats van aubergine. Wij hadden nog de bavette erbij, die wel mooi medium rare was, maar compleet verkeerd gesneden, en dus mega taai was.
Uiteindelijk hebben we het dessert gecanceld, waarna we wel helemaal 10% korting hebben ontvangen wegens onze ontevredenheid wat neer kwam op nog niet eens 1 van de desserts die we hebben gemist.
Al met al een zeer teleurstellende ervaring.

Joyce op 13 september 2023
Geverifiëerd

"Lekker maar aanpassing voor allergie beter niet "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heel leuke plek en lekker bier! Ook een creatief en leuk menu. Enige nadeel; een van de gerechten was aangepast ivm gluten allergie en dat was natuurlijk hartstikke fijn, alleen was het door de aanpassing een beetje flauwe boel geworden; dan liever dat de chef zegt het niet volwaardig te kunnen aanpassen, en iets an...

Lees hele review

Heel leuke plek en lekker bier! Ook een creatief en leuk menu. Enige nadeel; een van de gerechten was aangepast ivm gluten allergie en dat was natuurlijk hartstikke fijn, alleen was het door de aanpassing een beetje flauwe boel geworden; dan liever dat de chef zegt het niet volwaardig te kunnen aanpassen, en iets anders aanbeveelt. Genoeg gerechten die wel Glutenvrij waren op het menu, dus met zulke grote aanpassingen had ik liever wat anders gekozen.

ER op 10 september 2023
Geverifiëerd

"Mooie plek, eten is oke."
8.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 10

Een leuk ontvangst en super leuke plek om te zitten aan het water. De gerechten waren wat simpel, maar prima. Niet echt uitgesproken smaken, maar dat is voor iedereen anders. Prima bediening, zou zeker terug komen voor de sfeer, maar voor het eten niet perse.

Aniek Ramaekers op 08 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Keuken: Fusion

Bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam zijn planten, met trots, de ster van het menu. Dat proef én zie je aan alle gerechten door het gebruik van verrassende botanicals met een focus op seizoensproducten en overheerlijke specerijen. Verspilling? Dat staat niet in het woordenboek van Lowlander Botanical Bar & Restaurant, Lowlander maakt zoveel mogelijk gebruik van overtollige producten. Kortom: Bij Lowlander worden je smaakpapillen geprikkeld met klassieke gerechten met een vernieuwende twist. Daarnaast zijn de botanische drankjes een ultieme aanrader voor de heerlijke smaken waarbij je elk ingrediënt en specerij proeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden