Deze 10 sterren restaurants zijn extra voordelig te reserveren tijdens Dining with the Stars

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 11 november 2022 • Leesduur 4 minuten minuten

Dining with the Stars gaat 14 november weer van start. Oftewel: je krijgt weer de kans om met korting bij de beste sterrenrestaurants te dineren! Maar waar ga je dan reserveren? Geen zorgen! Wij hebben voor jou de 10 populairste sterren restaurants op een rijtje gezet. Waarbij wij ook een aantal nieuwkomers verwelkomen die je kunt uitproberen. Loopt het water jou ook al in de mond? Check dan even dit lijstje met waanzinnige restaurants.

Pssst: Het is nu al mogelijk om te reserveren, dus wees er snel bij!

Spring naar

1. Artistieke kunst bij Restaurant ACE in Amsterdam

We starten met Restaurant ACE. Ze bestaan deze editie vijf jaar, dit vieren ze ook met een speciaal en feestelijk 5-gangen diner. Tijdens een bezoek aan dit sfeervolle restaurant wordt er alles aan gedaan om jou een perfecte avond te bezorgen. Creativiteit staat hoog in het vaandel bij ACE. Daarom kun je de meest creatieve kunstwerken op je bord verwachten. Het enige wat jij nog moet doen is er heerlijk van smullen én genieten!

2. Maak kennis met de Nikkei-keuken bij Blueblood in Den Haag

Hagenaars en Hagenezen opgelet! (En natuurlijk daarbuiten!) Maak kennis met restaurant Bluebood in het Haagse Hilton Hotel. Chef Luis Rojas neemt jou mee op reis naar de culinaire wereld van Peru en Japan. De combinatie van de Peruaanse -en Japanse keuken wordt ook wel de ‘Nikkei-keuken’ genoemd. Deze smakelijk en culturele keuken gaat al generaties lang mee en is ondertussen geperfectioneerd tot smakelijke en avontuurlijke combinaties. Proef de soepele en zuivere smaken van Japan in een speelse combinatie met het pittige en speelse van de Latijns-Amerikaanse keuken. Zo ben je culinair op reis in twee landen!

3. Proef de pure smaken van Nederland bij Restaurant Inheems in Heemstede

Ga tot het hoogtepunt bij nieuwkomer restaurant Inheems met waanzinnige en gastronomische fine dining-gerechten! Bij Inheems kun je genieten van pure smaken van lokale producten. De gastronomische gerechten hebben een oorsprong vanuit een Franse basis. De achtertuin van Inheems, de Amsterdamse Waterleidingsduinen, is een pure inspiratiebron voor chef Bas Pieterse. Behalve de Noord-Hollandse natuur, haalt Bas Pieterse zijn ingrediënten ook uit de Noordzee en de Veluwe. Met al deze pure ingrediënten ga je waanzinnig uit je dak met zijn tongstrelende gerechten.

4. Laat werelden samen komen bij ‘t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht

Bij ‘t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht heb je de hele wereld op je bord! In een monumentaal oud-Hollandse boerderij neemt chef André en zijn brigade je mee in de wereld van gastronomie, design, cultuur en puur vakmanschap. De culinaire en wereldse gerechten vliegen mee met de seizoenen om de natuur te respecteren. Bij ‘t Amsterdammertje* toveren ze gerechten tot composities. En achter iedere compositie zit een verhaal waarin de gasten worden meegenomen. Fijnproever van wijn? Dan ben je bij ‘t Amsterdammertje* aan het juiste adres met een fenomenaal en uitgekiende wijnkaart!

5. Vaar mee met de Ottomaanse tradities en smaken die El Qatarijne biedt

Authentiek dineren met Franse klassiekers in het historische hart van Utrecht: het kan bij El Qatarijne! Culinaire tradities en innovatieve technieken smelten bij El Qatarijne op mediterrane wijze samen. De Ottomaans-Mesopotamische geuren en kleuren, ruik én zie je meteen bij binnenkomst van het restaurant. Lang tafelen is een eeuwenoude Ottomaanse traditie. En chef Baris Budak helpt je daar graag bij met zijn voortreffelijke gerechten. Behalve verrassend goed eten, kun je bij El Qatarijne ook verrassend goed wijnen met het druivensap uit minder bekdende wijnlanden zoals Turkije, Marokko en Bulgarije.

6. Sta voor smaakvolle verrassingen bij Bistrohotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis

Bistohotel ’t Amsterdammertje is niet alleen nieuw bij Dining with the Stars maar moet ook zijn eerste verjaardag nog vieren. Het is een nieuw concept, een bistro en hotel in één, te vinden in Nieuwersluis. Chef-kok André Gerrits en zijn team serveren jou de klassiekers zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Van een T-bone tot een côte de boeuf. En omdat deze plek uitdaagt om buiten de lijntjes te kleuren, staan er ook een aantal verrassingen op de kaart. Oftewel bij Bistrotel ’t Amsterdammertje is de drempel laag, maar het niveau hoog!

7. Proef kwaliteit en ambachtelijkheid in de gerechten van Het Prentenkabinet in Leiden

Het Prentenkabinet kun je authentiek dineren in een van de meest markante en karakteristieke restaurants van Leiden. Het unieke karakter van het restaurant zorgt voor een geweldige beleving in met een sfeervolle ambiance. De keukenbrigade van het Prentenkabinet laat zich inspireren door de Franse keuken gepaard met internationale invloeden en streekproducten. In de creatieve en smakelijke gerechten proef je passie en ambachtelijkheid op hoog niveau. Oftewel: ongewoon heerlijk genieten met fraaie gerechten!

8. De smakelijke combinatie van Arabië en Europa leer je kennen bij SYR in Utrecht

Het is voortreffelijk genieten bij SYR in het kloppende hart van de stad Utrecht. Bij SYR smelten de gevarieerde en pure keukens van Arabië en Europa samen. De borden liggen ‘boorde’vol verrassingen waar je culinaire hart sneller van gaat kloppen. Met respect voor de natuur, worden veelal seizoensgebonden en biologische ingrediënten gebruikt voor pure gerechten. Een avond bij SYR staat vol met verrassingen in een restaurant met vele charmes!

9. Bekijk hoe ze het even voor je klaarmaken bij Limes aan de Rijn in Valkenburg

Ervaar de ultieme smaakbeleving bij LIMES aan de Rijn in het Zuid-Hollandse Valkenburg. Het restaurant is modern ingericht wat zorgt voor een aangenaam en ongedwongen serene sfeer. Door de unieke centrale open keuken neem je letterlijk een kijkje in de keuken. Je ruikt de abnormaal heerlijke geuren aan tafel alvorens de met kunst opgemaakte borden aan tafel worden geserveerd. Behalve heerlijk genieten van de fenomenale gerechten, ben je bij LIMES ook aan het juiste adres voor een uitgebreide wijn-spijs kaart.

10. Dineren met uitzicht bij Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam

Het Bosch Waterfront Kitchen is gelegen in Amsterdam. Het adembenemende uitzicht zal direct opvallen: je kijkt hier uit op het Nieuwe Meer. De ambiance van het restaurant en het uitzicht zorgt voor een onbedwongen en ontspannen sfeer waar je kunt ontsnappen aan de drukte in Amsterdam. Ook van binnen is het restaurant een waar pareltje. Geniet van het prachtige interieur en kijk mee naar hoe de heerlijke gerechten worden bereid in de half-open keuken. De stijl in de keuken typeert zich als klassiek met een moderne en creatieve twist. De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken, met invloeden uit Italië, Spanje en Azië. Dat betekent werelds genieten bij Het Bosch Waterfront Kitchen!

Geniet van jouw sterren diner

Tijdens Dining with the Stars doen wij er alles aan om te zorgen dat jij voor een onweerstaanbare prijs kan dineren bij de allerlekkerste restaurants van Nederland. We hebben een aanbod van ruim 160 sterren restaurants. Dus nog niet jouw perfecte restaurant gevonden tussen deze 10? Geen zorgen! Of wil je graag je culinaire kennis uitbreiden met nieuwe restaurants? Dat kan natuurlijk ook altijd!

Wij weten zeker dat je met deze deelnemende restaurants een voortreffelijk diner gaat ervaren! Hoe was jouw bezoek? Laat dit vooral aan ons weten via onze social media kanalen of aan de hand van een review.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden