You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 14 people say about De Zeeuw
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Op zoek naar een lunchrestaurant in Haarlem op de drukste zaterdag van het jaar, bleek er nog plek te zijn in Restaurant de Zeeuw. Wat een aangename verassing! In een rustig aangeklede huiskamersfeer hebben we een heerlijk 4 gangenmenu gegeten, voorafgegaan door oesters en kreeftenbitterballen met een glas heerlijke...
Read full reviewOp zoek naar een lunchrestaurant in Haarlem op de drukste zaterdag van het jaar, bleek er nog plek te zijn in Restaurant de Zeeuw. Wat een aangename verassing! In een rustig aangeklede huiskamersfeer hebben we een heerlijk 4 gangenmenu gegeten, voorafgegaan door oesters en kreeftenbitterballen met een glas heerlijke champagne. De serveerster / sommelier schonk bij de gerechten passende wijnen en de pairing daarvan was heel goed gekozen ! Een heel klein minpuntje en dat is het oude industriële bestek dat op tafel ligt. Dat past niet bij het hoogwaardige eten en servies. Verder een toptent waar we zeker vaker gaan komen. Een absolute aanrader !
Elke hap was lekker en de sausjes en jus bij ieder gerecht subliem. Heerlijke bijpassende wijnen. Kom zeker nog eens terug.
Te kleine porties; wij hadden nog trek na een 5-gangen diner
Heel lekker gegeten en gezellig sfeer!!
Map All restaurant deals in Haarlem
About De Zeeuw
In an intimate and elegant monumental building on the Nassaulaan 1, in the heart of Haarlem lies Restaurant De Zeeuw.
After years of experience in top restaurants, we started our restaurant in 2017. Simplicity, personality, character and craftsmanship form the basis of our business.
The restaurant has an intimate setting that allows us to give our guest the attention that we ourselves would like to experience.
All ingredients come from small-scale producers, or from our own garden which ensures a traceable product. Our fish is sustainably caught, we grow our own vegetables and herbs and we try to limit the use of meat.
The dishes change according to the season and the supply from the suppliers. Because of this, the menu is constantly changing and can even change weekly. The menu on our website is therefore only an indication.
The dishes at De Zeeuw are characterized by their attention to the product, their playful and light character, but always maintaining quality and craftsmanship.
Janine worked, among others, at FG** in Rotterdam, &Moshik** in Amsterdam, Chapeau** in Bloemendaal, De Bokkedoorns** in Overveen and Aan de Poel** in Amstelveen
' I think creating an experience is the best thing there is. Offering the perfect combination of craftsmanship and hospitality, that's what I aim for '
Jeroen worked among others at De vrienden van Jacob* in Santpoort, de Posthoorn* in Monnickendam and did several international internships in London and Dubai.
Getting the best out of a product every day and making something beautiful out of it is the most fun there is '