You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 65 people say about De Kop van Oost
Food | |
Service | |
Atmosphere |
prachtige locatie, wij hebben genoten van de menu van restaurantweek: burrata op romesco dip, zeebars op de huid gebakken met asperges en crème brûlée. Wij hebben genoten van de uitzicht buiten en veranderde kleuren van de lucht. Het was een top avond voor ons!
Hier gegeten in de restaurant week. Het eten was niet slecht maar heel karig opgediend.
Het hoofdgerecht bestond uit een halve zak veldsla met een stukje vlees. Na het 3 gangen menu met honger naar huis.
Wij komen niet meer terug.
We kwamen hier met vier meiden om de verjaardag te vieren van twee meiden. Ontvangst was super vriendelijk een van de jongens lichtgetinte jongen met lichte ogen was echt professioneel en probeerde de gemaakte fouten direct te corrigeren. Het begon bij de karaf water die niet werd gebracht, twee uur wachten tussen v...
Read full reviewWe kwamen hier met vier meiden om de verjaardag te vieren van twee meiden. Ontvangst was super vriendelijk een van de jongens lichtgetinte jongen met lichte ogen was echt professioneel en probeerde de gemaakte fouten direct te corrigeren. Het begon bij de karaf water die niet werd gebracht, twee uur wachten tussen voor en hoofdgerecht waardoor ii niet kon blijven voor het toetje. Op de rekening werd een fles wijn ipv een glas wijn gezet. Jammer, want het voor en hoofdgerecht waren best smakelijk. Het was echter kijkende naar prijs-kwaliteit echt niet voor herhaling vatbaar.
Smaak van het eten was goed maar een gemakzuchtig diner. Temperatuur van het eten liet te wensen over. Voor en nagerecht erg koud en de eend van het hoofdgerecht lauw tegen koud aan. Mooie collectie wijnen.
We zijn bekend met de kop van Oost ,altijd goede sfeer, gastvrij en uitstekend bediening. Goeie keuken
Maar met het restaurant week menu hebben ze de plank mis geslagen.
Bol burrata en tapenade was heerlijk
Eendenborst was ook goed bereid (maar om dan maar een derde of half stukje te geven). Normaal stuk eenden...
We zijn bekend met de kop van Oost ,altijd goede sfeer, gastvrij en uitstekend bediening. Goeie keuken
Maar met het restaurant week menu hebben ze de plank mis geslagen.
Bol burrata en tapenade was heerlijk
Eendenborst was ook goed bereid (maar om dan maar een derde of half stukje te geven). Normaal stuk eendenborst €22,
Desert was bedroevend keiharde stoofpeer met mag geen naam hebben crumble en saus (spijt mij nog dat we die niet direct hebben terug gestuurd)
Wel gezegd tegen de bediening.
Prijs kwaliteit erg duur €34.50.
Gezien de menukaart prijzen. Restaurantweek menu
Is zo niet representatief voor restaurant.
Mvg
Map All restaurant deals in Amsterdam
About De Kop van Oost
Cuisine: French
The Kop van Oost is a lovely place for lunch and dinner in Amsterdam. Only quality products are used and creativity comes first. This on the waterfront and with a view on the only windmill in the centre of Amsterdam.
In short: De Kop van Oost does not only have all the ingredients for great enjoyment at its disposal in the kitchen, but also outside.
Come and enjoy by the water and the beautiful view! Be surprised by the dishes that restaurant De Kop van Oost prepares for you.