What 123 people say about In den Doofpot
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Lovely food, excellent service and friendly staff. With restaurant week it can sometimes be hit or miss with a place as nice as IDD, but our dining experience was outstanding. I will definitely return.
Voortreffelijk gegeten. Mooie afgewogen gerechten met vooraf warme broodjes, een amuse en tussendoor een pre dessert. Alles fraai opgemaakt en uitgeserveerd. Prima passende wijnen.
Kortom een aanrader om voor terug te komen of om te rijden!
Het is heel prettig dat je er met een gezelschap aan een ronde tafels kunt eten. Heel erg lekker gegeten, de sfeer is er prima en de service uitstekend.
Erg goed gegeten, service was iets minder als normaal.
Zeer smaakvol ingericht, uitstekende bediening en een uitmuntende keuken.
Map All restaurant deals in Leiden
About In den Doofpot
Cuisine: Classic, Middle Eastern
Restaurant in den Doofpot opened its doors at Turfmarkt 9, a national monument from 1653, for the first time in 1997. It soon became apparent that the premises were too small and two years later the building at number 10 was involved. After a thorough renovation, the restaurant was festively reopened on April 1, 1999.
Patrick Brugman has been the Chef de Cuisine of restaurant 'In den Doofpot' since 2014. He waves the scepter over a young talented brigade of 5 chefs who are constantly looking for surprising flavor combinations, the most beautiful and tastiest ingredients and novelties in the culinary field. His style of cooking can be described as innovative yet modest, with respect for natural flavours.
Restaurant in den Doofpot stands for casual culinary enjoyment in a seductive ambiance of top regional products, beautiful wines and professional hospitality.