What 135 people say about Apicius*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Eten was werkelijk TOP! Al flink wat sterren gezien maar Apicius heeft niet alleen niveau maar ook een heel eigen signatuur.
Fantastische gerechten, allemaal even goed en uitgebalanceerd. Prima wijn/spijs combinaties.
Service was goed en persoonlijk. Sfeer in het restaurant prima. Minder formeel dan ik van buiten verwachtte. Uitstekend dus, aanrader!
Voor aanbieding in de restaurantweek niet geweldig.(Euro 45,00 voor diner p.p.!?)
Een glas huiswijn voor Euro 6,00 !?
Diner incl.2 drankjes en koffie voor
een totaalbedrag van Euro 127,50 voor 2 personen is dan te hoog.
Hierbij heb ik rekening gehouden met:2 sterren, ligging en last but not least restaurantweek!
Eten was goed, maar of het nu voor die prijs persee 2 sterren zou moeten zijn. Of andersom. Ik zou er nooit de oorspronkelijke prijs op de kaart voor betalen. Wijnen ook prijzig, wel passend.
Bediening was correct, maar ook niet meer dan dat.
Het was leuk een keer gegeten te hebben in 2 sterren restaurant, maar niet voor herhaling buiten restaurant-week om.
Prima gegeten, perfecte verrassende wijnen. Bediening goed op de hoogte van details betreffende eten en wijnen. En geen extra kosten voor kraanwater (tegenwoordig helaas een vermelding waard). Wij komen terug.
Apicius is een van de beste restaurants van Nederland. Voortreffelijke bediening, uiteraard top-eten en heerlijke bijpassende wijnen voorzien van een goede en uitgebreide toelichting. Top!
Map All restaurant deals in Bakkum
About Apicius*
Restaurant Apicius* is located in the middle of North called in a place called Bakkum. Owners are chef Thorvald and host Gaylord de Winter who have put Bakkum on the international culinary map with their restaurant.
Thorvald has a personal style of cooking that is described by guests as honest and clear. No complex preparations but a style that highlights the taste of the basic ingredients. The care with which this experienced chef dresses the plates, in turn, provides a bit more modernity.
Gaylord and staff are widely praised for their hospitality and the way in which they are able to share their expertise in the field of wines with guests with great pleasure. Gaylord seeks purity and authenticity in wines. The wine list includes a remarkable number of wines from smaller winegrowers. Farmers who let their wines taste the local character and work with indigenous grape varieties.
Restaurant Apicius* received their first Michelin star in 2002. Between 2007 and 2010, the restaurant even had two stars, but lost that second one in 2011. Since then, one star has been maintained. The restaurant has a total of 15 Gault&Millau points and they even awarded Gaylord the title of Sommelier of the Year in 2008.