You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 122 people say about ML*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten met verassende gerechten en een erg goede bediening
Heerlijk eten in een prachtig gebouw met uiterst vriendelijke en deskundige service.
Heerlijke wijnen en de bediening wist hier ook veel over te vertellen. Zeker een aanrader!
Echt zalig gegeten; kunstwerkjes met heerlijke bijpassende wijnen. Echt genoten!
Eten werd als kunst opgediend heel mooi. We hadden 5 gangen. 4 gangen erg lekker. Duif was niet aan ons besteed. Vond dat we erg lang tussen de gerechten moesten wachten. Tussen gerecht 4 en 5 bijna 45 minuten. Toen we gingen vragen bleek dat ze ons vergeten waren . Minpunt. We waren er rond 19 uur en gingen gelijk...
Read full reviewEten werd als kunst opgediend heel mooi. We hadden 5 gangen. 4 gangen erg lekker. Duif was niet aan ons besteed. Vond dat we erg lang tussen de gerechten moesten wachten. Tussen gerecht 4 en 5 bijna 45 minuten. Toen we gingen vragen bleek dat ze ons vergeten waren . Minpunt. We waren er rond 19 uur en gingen gelijk na onze 5e gang weg en dat was 22.45 echt te lang. Verder wel heel vriendelijke bediening.
Map All restaurant deals in Haarlem
About ML*
Cuisine: French
Restaurant ML is located in the heart of the atmospheric national monument on the Klokhuisplein. The restaurant is located in the courtyard of former printer Johan Enschedé and in the old style room of the former residence of the Enschedé family. The elegant cuisine of chefs Mark Gratama and Kevin Kion is daring due to the exciting combination of flavors.
The decor is sleek and modern and forms a great background for the culinary sensations that chefs Mark Gratama and Kevin Kion and their kitchen team present. Daily fresh and exclusive products are used in the kitchen of restaurant ML *. Every day, people cook with love and look for surprising taste combinations. The style of chef Mark Gratama stands out for his large palette of flavors. His kitchen is playful and pushes the boundaries of tradition and innovation. Balance is a requirement for him, but he is always looking for excitement. The thoughtful combinations show his respect for the rich French cuisine and the inspiration he finds in challenging techniques from modern, international cuisine.
From the restaurant you have a good view of the open kitchen and you can see very well with the passion and attention the dishes are prepared.
Hostess Liane Gratama leads a young, professional brigade. Together with sommelier Tim Jesse, they keep a close eye on the price-quality ratio in the wine list. It is therefore not a book with only big names from the classical areas, but a true enthusiasts card with many own finds that accompany the dishes in a subtle way.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2010. They received 15.5 Gault&Millau points.