Book your table now with free cancellation.
What 122 people say about ML*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Bediening was top en het eten geweldig. Goede ambiance, kundige sommeliers en goede locatie. Veel combinatie vis-vlees gerechten en dat maakt dit restaurant uniek. Aanrader!
Mooie gerechten geserveerd in prachtig oud historisch pand. Grote open keuken waar je vanuit het restaurant zicht op hebt. Personeel heel behulpzaam & netjes. Konden ook extra informatie geven over de gerechten of de wijn. Zeker een aanrader!
Was erg mooi opgediend en verschillende smaken het eten. Enige minpunt dat je geen prijzen wist vd drankjes. Menu was duidelijk. Maar niet gevraagd of je iets niet luste. Normaal geen vis. Maar zat er nu in. Wel erg lekker klaargemaakt door de kruiden gelukkig. Wijn van de andere persoon een vriendin v mij was 9 eur...
Read full reviewWas erg mooi opgediend en verschillende smaken het eten. Enige minpunt dat je geen prijzen wist vd drankjes. Menu was duidelijk. Maar niet gevraagd of je iets niet luste. Normaal geen vis. Maar zat er nu in. Wel erg lekker klaargemaakt door de kruiden gelukkig. Wijn van de andere persoon een vriendin v mij was 9 euro per stuk. Dat hadden we wel mogen zeggen voor een klein beetje in het glas en thee was 7 euro. Kreeg je wel vier erg lekkere bonbons bij.
Heerlijk eten. Super vriendelijke mensen. Prachtige zaal.
Map All restaurant deals in Haarlem
About ML*
Cuisine: French
Restaurant ML is located in the heart of the atmospheric national monument on the Klokhuisplein. The restaurant is located in the courtyard of former printer Johan Enschedé and in the old style room of the former residence of the Enschedé family. The elegant cuisine of chefs Mark Gratama and Kevin Kion is daring due to the exciting combination of flavors.
The decor is sleek and modern and forms a great background for the culinary sensations that chefs Mark Gratama and Kevin Kion and their kitchen team present. Daily fresh and exclusive products are used in the kitchen of restaurant ML *. Every day, people cook with love and look for surprising taste combinations. The style of chef Mark Gratama stands out for his large palette of flavors. His kitchen is playful and pushes the boundaries of tradition and innovation. Balance is a requirement for him, but he is always looking for excitement. The thoughtful combinations show his respect for the rich French cuisine and the inspiration he finds in challenging techniques from modern, international cuisine.
From the restaurant you have a good view of the open kitchen and you can see very well with the passion and attention the dishes are prepared.
Hostess Liane Gratama leads a young, professional brigade. Together with sommelier Tim Jesse, they keep a close eye on the price-quality ratio in the wine list. It is therefore not a book with only big names from the classical areas, but a true enthusiasts card with many own finds that accompany the dishes in a subtle way.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2010. They received 15.5 Gault&Millau points.